top of page

LIIKUNNAN UUSI AIKA ON ALUILLAAN

StarJumpin liikuntatila tuo uuden ilon ja elämyksellisyyden kuntoiluun

OHJAAJA: TULE MUKAAN TEKEMÄÄN STARJUMPIA! 

Etsimme koulutettuja  ryhmäliikunnanohjaajia vastaamaan StarJumpin ryhmäliikuntavalikoimasta.

TILAA STARJUMPIN UUTISKIRJE - TULE KOETUNNEILLE

Tilaa uutiskirjeemme, kuulet ensimmäisenä koetunneista ja viimeisimmistä uutisista. 

STARJUMP TIIVISTETYSTI

MIKÄ STARJUMP ON?

StarJump ratkaisee liikkumattomuuden ongelmaa elämyksellisillä liikuntatiloilla ja upeilla liikuntasisällöillä.

Liikuntatilat

StarJumpin liikuntatilat tuovat iloa ja onnistumisen tunnetta liikuntaan valtavien videoseinien, klubityylisen valaistuksen ja laadukkaan äänentoiston avulla. Valikoimassa on erikokoisia tiloja, jotka sopivat hyvin yksilö- ja ryhmäliikuntaan. 

Liikuntakirjasto

StarJump tuottaa upeita liikuntasisältöjä yhdessä liikunnan, grafiikan, musiikin ja valosuunnittelun ammattilaisten kanssa. Kaikki sisällöt ovat nähtävillä StarJumpin sovelluksessa, joka myös ohjaa liikuntatilassa musiikkia, videoita ja liikuntaopastusta.

MITÄ LIIKUNTATILAAN KUULUU?

Asennamme asiakkaan liikuntatilaan projektorit, valot, äänentoiston, seinät, rakenteet ja kaiken tarvittavan. Mukana toimitetaan StarJumpin näyttöpääte ja liikuntakirjasto. Asiakkaalle palvelu toimitetaan avaimet käteen -periaatteella. Kaiken kokoisten tilojen kasaaminen hoituu meiltä yhdessä päivässä.  

KETKÄ OVAT STARJUMPIN ASIAKKAITA?

StarJumpin asiakkaita ovat mm. kuntosalit, hotellit, lomakohteet, kiinteistönomistajat, asiantuntija- ja tuotantoyritykset. Kuluttajat voivat osallistua StarJump-liikuntatunneille näiden toimijoiden kautta.  

KUKA SUUNNITTELEE STARJUMPIN LIIKUNTATUNNIT?

Liikunta-alan ammattilaiset suunnittelevat StarJumpin liikuntatunnit. Yhdessä kohdeyleisön sekä grafiikan, musiikin ja valosuunnittelun ammattilaisten kanssa tunneista hiotaan elämyksellisiä paketteja. Liikuntatuntien suunnittelijat ovat oman liikuntaohjelmistonsa omistajia ja jatkokehittäjiä. 

KUKA OHJAA STARJUMPIN TUNTEJA?

StarJumpin liikuntatunteja vetävät paikan päällä liikunnanohjaajat tai innovatiiviset video-ohjaajat, parhaimmillaan molemmat yhdessä! StarJumpin luoma tekniikka avaa uusia mahdollisuuksia liikunnan elämyksellisyyteen ja opastukseen. 

MITEN STARJUMPIN JÄRJESTELMÄ TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?

Tunnin alkaessa ohjaaja aloittaa liikuntaohjelman tilassa olevan näyttöpäätten kautta tai jos kyseessä on video-ohjaajan tunti, käynnistys tapahtuu ajastuksen avulla automaattisesti. Ohjelmaan kuuluva video-, valo ja musiikkishow toimii itsenäisesti koko tunnin ajan.

MINKÄLAISIA TUNTEJA STARJUMPIN VALIKOIMASSA ON?

StarJumpin liikuntatunnit on jaettu viiteen kategoriaan.

Kuntoliikunta

Kuntoliikuntatunneilla pidetään hauskaa ja nostetaan hiki pintaan aerobisen kuntoilun avulla! Menevä musiikki, makeat animaatiot ja valot luovat näistä tunneista energisen elämyksen. 

Lihaskunto

Lihaskuntotunneilla keskitytään lihaksiston tasapainoiseen ja monipuoliseen kehittämiseen ja hoitoon. StarJumpin järjestelmä näyttää monipuolisia ohjeita ja tietoja harjoituksen etenemisestä.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunneilla tärkeimpänä on kaiken toiminnan perustan, oman kehon hyvinvoinnin varmistaminen. Lisäksi hellimme mieltäsi melodisilla sävelmillä ja upeilla luontomaisemilla.

Mielenhuolto

Rentoudu ja lataudu valloittavien maisemien, grafiikoiden, innoittavien tarinoiden, elämänviisauksien ja musiikin avulla. Tunti sisältää kevyitä liikesarjoja.

Tanssi

Tanssi pääsee vihdoinkin arvoisiinsa raameihin! Näillä tunneilla nautitaan elämästä etelän rannoilla, vanhojen kaupunkien toreilla ja kiiltävissä peilisaleissa. 

StarJumpin helppo sovellus tekee järjestelmän käyttämisestä yksinkertaista

bottom of page