top of page

STARJUMPIN TARINA

Et ole syyllinen etkä saamaton

En ole koskaan ollut luonnostani liikunallinen. Olen kokeillut monia lajeja, mutta juuri mikään niistä ei ole tuntunut omalta. Koulun liikuntatunnit olivat ahdistavia jo päiviä etukäteen, vaikka opettajani olikin asiallinen ja jopa kannustava. 

Pidin itseäni syyllisenä ja saamattomana. Vuosikausia hoin mantraa,  jossa toistin, että olen huono, en vaan saa itseäni niskasta kiinni ja pääse liikkumaan. Yleinen keskusteluilmapiiri ei ollut tai ole sen parempi. Onneksi nykyään tiedetään, että perimä ohjaa merkittävästi liikunnallisuutta.* Kuntoilun hyödyt on toki tunnettu jo kauan.

Osa ihmisistä saa reilun hyvän olon tunteen kuntoilusta. Olet ehkä kuullut euforisesta juoksijan taivaasta. Ilmeisesti enemmistölle näin ei kuitenkaan tapahdu. Se kuinka paljon mielihyvähormoneja, kuten endorfiinejä, elimistö vapauttaa liikunnan aikana, on kiinni geeneistä. Tämä merkittävästi vaikuttaa liikunnan kiinnostukseen.

Kerran, kun olin nähnyt erään maailmantähden konserttivideon, sain idean. Mieleeni juolahti, että tuollaisella lavalla, jolla on valtavat videonäytöt ja vaikuttavat valot, olisi varmasti upeaa olla kuntoilemassa. Siitä syntyi idea StarJumpiin, immersiiviseen liikuntatilaan, joka itsessään tuottaa mielihyvää. Meille tullaan ja meillä viihdytään, koska meillä on hauskaa. Liikunnan hyödyt saa kaupan päälle.

Tervetuloa uuden ajan liikuntamaailmaan!

Esa Irri

Perustaja ja toimitusjohtaja

StarJump Oy  

bottom of page