top of page

STARJUMPIN TARINA

Et ole syyllinen etkä saamaton

En ole koskaan ollut luonnostani liikunallinen. Olen kokeillut monia lajeja, mutta mikään niistä ei tuntunut omalta. Koulun liikuntatunnit olivat ahdistavia jo päiviä etukäteen, vaikka opettajani olikin asiallinen ja jopa kannustava. 

Pidin itseäni syyllisenä ja saamattoma. Vuosikausia hoin mantraa,  jossa toistin, että olen huono, en vaan saa itseäni niskasta kiinni ja pääse liikkumaan. Yleinen keskusteluilmapiiri ei ollut tai ole sen parempi. Onneksi nykyään tiedetään, että perimä ohjaa merkittävästi liikunnallisuutta. 

Osa ihmisistä saa reilun hyvän olon tunteen kuntoilusta. Olet ehkä kuullut euforisesta juoksijan taivaasta. Ilmeisesti enemmistölle näin ei kuitenkaan tapahdu. Se kuinka paljon mielihyvähormoneja, kuten endorfiinejä, elimistö liikunnan aikana vapauttaa, on kiinni geeneistä.

Kerran kun olin nähnyt erään maailmantähden konserttivideon, mieleeni juolahti, että tuollaisella lavalla, jossa on valtavat videonäytöt ja vaikuttavat valot, olisi varmasti upeaa olla kuntoilemassa. Siitä syntyi idea StarJumpiin, immersiiviseen liikuntatilaan, jossa liikunta on sivuseikka. Meille tullaan ja meillä viihdytään, koska meillä on hauskaa.

Tervetuloa uuden ajan liikuntamaailmaan!

Esa Irri

Perustaja ja toimitusjohtaja

StarJump Oy  

bottom of page