top of page
Professional Man Holding a Tablet

NOSTA TYÖYHTEISÖSI HYVINVOINTI UUDELLE TASOLLE

StarJumpin liikuntatila luo henkilöstölle monipuolisesti  hyvinvointia ja tuo kilpailuetua haastavilla työmarkkinoilla toimimiseen

StarJump on työhyvinvoinnin edelläkävijä uudella elämyksellisellä liikuntatilalla. Tarjoamme yrityksellenne  mahdollisuuden parantaa henkilöstönne hyvinvointia ja motivaatiota sekä työnantajabrändiänne yhdellä ratkaisulla - Täysin uudella tavalla.

Liikuntatila on suunniteltu yhdistämään liikunta ja mielenhuolto uudessa ympäristössä. Tilan jokaisella seinällä on valtavat videoseinät, jotka kuljettavat käyttäjät inspiroiviin maisemiin ja energisoiviin harjoituksiin. Yökerhomaisen valaistuksen ja huippulaatuisen äänentoiston avulla luomme tilaan maagisen tunnelman, joka tekee liikunnasta elämyksen. Rauhoittumista ja mielenrauhaa tarjoavat esimerkiksi mielenhuololliset hetket ruskatunturin laella.

Olipa yrityksenne tavoite paluu toimistolle, stressinhallinta, työnantajabrändin tai tiimityön vahvistaminen, tilamme on suunniteltu vastaamaan tarpeitanne.

 

Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme tuoda elämyksellisen liikuntatilan yrityksenne arkeen. Yhdessä hyvinvoinnin huipulle!

Visuaalinen liikuntaympäristö kannustaa kuntoiluun

Vain noin kolmannes suomalaisista liikkuu aktiivisesti. Lopulle väestöstä StarJump tuo uuden ja iloisen mahdollisuuden  kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Upea audiovisuaalinen maailma luo uusia elämyksiä, jotka kannustavat jatkuvan liikunnan elämäntapaan.

Palvelun käyttöönotto ja operointi on helppoa ja nopeaa

Yrityksenne tarvitsee hoitaa vain tila ja sähköliitäntä. Me järjestämme loput avaimet käteen -periaatteella. 

StarJumpin tuntien aloittaminen on yhtä helppoa kuin videoiden katsominen kännykällä. Tämä kaikki kätevästi yhdellä kuukausimaksulla.

Tilassa onnistuvat myös upeat tuote- ja palveluesittelyt

Tarvittaessa StarJumpin liikuntatila muokkautuu myös immersiiviseksi tuote- ja palveluesittelytilaksi. Myös henkilökunnalle tai muille sidosryhmille suunnatut koulutukset, juhlat ja muut tapahtumat saavat tässä tilassa uuden elämyksellisyyden.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme miten työyhteisösi hyvinvointi nostetaan uudelle tasolle ja kutsumme sinut myös tutustumaan esittelytilaamme.

Turvallinen

ympäristö

"Täällä on ihanan himmeä valaistus, kukaan ei näe mun vatsamakkaroita!"

"Jes, täällä ei ole peilejä, nyt kukaan ei huomaa mun roikkuvia alleja!"

Ennennäkemättömät

tehosteet

"Vähänkö upeat ja valtavat näytöt, ihan kuin jollain stadionkeikalla!"

"Siistit valoefektit tekee tästä vielä makeempaa kuin olin ajatellut!"

Onnistumisen

iloa

"Noi graafiset lisäopasteet seinällä ja lattialla teki harjottelusta vielä helpompaa."

"Tää jokaisen oma lattialle heijastettava ohjaaja on kyllä ihan game changer!"

"Milloin tää lihaskuntotunti alkaa säännöllisesti? Tää on todellakin mun juttu!"

Ihastuminen StarJumpiin käy vikkelästi:

bottom of page