top of page
Image3 LOW.png

NOSTA TYÖYHTEISÖSI

HYVINVOINTI UUDELLE

TASOLLE

 • Kuntokuutio on työhyvinvoinnin kohentaja, jossa yhdistyvät edistyksellinen tekniikka ja laadukkaat sisällöt. Kuution sisälle luodaan upea 270 asteen visuaalinen maailma valtavilla videoseinillä, joilla esitetään sisältökirjastosta käyttäjän valitsemia erilaisia kehonhuollon ohjelmia, jotka samalla hoitavat mieltä.

  Käyttäjät hoitavat kehoaan ja mieltään ohjelmien opastuksen avulla. Kuntokuution on suunniteltu yhden henkilön käyttöön kerrallaan, sinne mahtuu kuitenkin samaan aikaan kaksi kuntoilijaa.

 • Kuntokuution voi sijoittaa moneen yrityksen tilaan, kuten esimerkiksi  avokonttoriin, ravintolaan, sosiaali-, aula- tai kokoustiloihin. Paras paikka Kuutiolle on kuitenkin työntekijöiden välittömässä läheisyydessä. Vapaata pinta-alaa tarvitaan ainoastaan 20 m2 ja pystysuunnassa 2,65 m.

 • Kuntokuution mukana toimitetaan monipuolinen sisältökirjasto, joka koostuu erilaisista kehonhuollon ohjelmista, joiden kesto on 7-10 minuuttia. Sisältövalikoima päivittyy tasaisin väliajoin automaattisesti ja voit tutustua siihen Liikuntatunnit-sivulla.

  StarJumpin laadukkaat ohjelmat on tarkoitettu kaikille

  • Ohjelmat koostavat ja niissä esiintyvät alan ammattilaiset

  • Ohjelmat on koostettu siten, että niitä on jokaisen helppo toistaa

  • Harjoittelun kesto on 7-10 minuuttia, mikä mahdollistaa niiden tekemisen työpäivän lomassa vapaan hetken koittaessa 

  Kehonhuollon ohjelmat

  • Keskitymme niskan, hartioiden, kyynärvarren ja selän työkunnossa pitämiseen

  • Kuntoiluohjeiden taustalla nähdään upeita maisemia maailman eri puolilta ja eläinaiheisia videoita

  • Lisäksi taustavideot auttavat osallistujaa rentoutumaan työympäristön haasteiden ja kiireiden keskellä

 • Ulkomitat

  Leveys

  Syvyys

  Korkeus

  Pinta-ala

  3800 mm

  4800 mm

  2800 mm

  18,3 m2

 • Kuntokuution ulkopintojen vakioväri on keskiharmaa, sisäänkäynnin ollessa StarJumpin keltainen. Asiakas voi kuitenkin halutessaan valita lähes minkä tahansa ulkopinnan värin ilman lisämaksua. Erilaisia kuviointeja on myös mahdollista lisätä.

 • Videoseinät

  Kolmelle seinälle heijastetaan kuvat kolmen lähietäisyysprojektorin avulla. Nämä projektorit ovat hyvin lähellä seinää, minkä takia käyttäjistä ei normaalikäytössä muodostu varjoja. Projektorit ovat hiljaisia ja huoltovapaita. Lisäksi mukana tulee kaikki muu tarvittava tekniikka.

   

  Valaistus

  Kuntokuutio on varustettu monivärisillä LED-valoilla, jotka säätyvät automaattisesti valitun ohjelman mukaisesti. Halutessaan tilassa olija voi laittaa päälle täyden valaistuksen esimerkiksi puhdistuksen ajaksi.

  Äänentoisto

  Tasokas äänentoisto tuo lisäarvoa kuntoiluun ja rentoutumiseen. Kuntokuution laadukkaat kaiuttimet ovat juuri sopivalla voimakkuudella siten, että käyttäjä saa ensiluokkaisen kokemuksen mutta ulkopuolelle ei kantaudu mitään häiritsevää.

  Äänieristys

  Tila on äänieristetty, mikä tehokkaasti vähentää StarJumpin ohjelmien äänimaailman kuulumisen Kuution ulkopuolelle. 

  Ilmanvaihto

  Kuutiossa on hiljainen koneellinen ilmanvaihto, joka tuo raikasta ilmaa Kuution ulkopuolelta yrityksen toimitiloista. Korvausilma on mitoitettu kahden henkilön samanaikaiseen läsnäoloon.

  Paloturvallisuus

  Kuution materiaalit on valittu siten, että ne eivät ole helposti syttyviä tai paloa edistäviä. Jos yrityksen toimitiloissa on automaattinen paloilmoitusjärjestelmä (ns. keskuspalohälytin), Kuntokuutio liitetään siihen ja vastaavasti toimitaan, jos tiloissa on palosammutusjärjestelmä (ns. sprinklerit). Nämä ovat tyypillisiä toimitilojen hoitotoimenpiteitä ja ne hoidetaan suoraan vuokranantajan ja/tai kiinteistönhoitajan kanssa, eivätkä ne aiheuta asiakkaalle toimenpiteitä.

  Huolto

  Pidämme huolta Kuutiosta ja kaikesta sen sisältämästä tekniikasta koko sopimuskauden ajan. Kuutio on suunniteltu siten, että määräaikaishuoltoja ei tarvita. Asiakkaan vastuulle jää ainoastaan normaali toimistoympäristön kaltainen puhdistus eli lattian imurointi tai muu puhdistus.

 • Toimitamme Kuntokuution avaimet käteen -periaatteella suoraan toimitiloihinne. Teidän tehtäväksenne jää ainoastaan sopivan tilan näyttäminen.

   

  Kuution käyttäminen on yksinkertaista ja Kuutio opastaa käyttäjiään proaktiivisesti. Seinällä olevalta tabletilta valitaan haluttu ohjelma, minkä jälkeen kaikki muu toimii automaattisesti.  

StarJump on työhyvinvoinnin edelläkävijä. Olemme kehittäneet Kuntokuution, joka auttaa parantamaan  henkilöstönne hyvinvointia, motivaatiota ja työnantajabrändiänne yhdellä ratkaisulla, täysin uudella tavalla.

Kuntokuutiossa hoidetaan kehoa ja mieltä innostavien sisältöjen avulla, jotka näkyvät 270 asteen vaikuttavalla videoseinällä. StarJumpin sisällöt vievät käyttäjät inspiroiviin maisemiin ja energisoiviin harjoituksiin.

Innovatiivinen visuaalinen ympäristö yhdistettynä kauniseen äänimaailmaan ja valaistukseen on ratkaisumme ydin, sillä se kutsuu luokseen kerta toisensa jälkeen. 

Kuntokuutio tuo elämyksellisen hyvinvointimaailman toimistoonne

Onko yrityksellänne ongelmia toimistolle paluun kanssa? Entä fyysisen ja henkisen jaksamisen suhteen? Onko asiantuntijoiden rekrytointi ja pysyvyys haasteellista?

StarJumpin Kuntokuutio tuo apua näiden ongelmien pitkäjänteiseen hoitamiseen

Kuntokuution avulla haluamme auttaa yritystänne kehittymään erityisesti seuraavilla alueilla:

Toimistotyön miellyttävyys

Työkyvyn parantaminen

Sairauspoissaolojen vähentäminen

Työnantajabrändin kehittäminen

Onko yrityksessäsi ongelmia toimistolle paluun kanssa? Entä fyysisen ja henkisen jaksamisen suhteen? Onko asiantuntijoiden rekrytointi ja pysyvyys haasteellista?

StarJumpin Kuntokuutio tuo apua näiden tilanteiden ratkaisemiseen

StarJump on työhyvinvoinnin edelläkävijä. Olemme kehittäneet edistyksellisen Kuntokuution, jonka avulla yrityksenne henkilöstöhaasteita on helppoa lähteä ratkomaan. Kuntokuutio auttaa parantamaan henkilöstönne hyvinvointia ja motivaatiota sekä työnantajabrändiänne yhdellä ratkaisulla, täysin uudella tavalla.

Kuntokuutiossa harjoitetaan pääasiassa kehon- ja mielenhuoltoa, joita tehostetaan vaikuttavalla audiovisuaalisella ympäristöllä. Tilan kolmella seinällä on valtavat videoseinät, jotka kuljettavat käyttäjät inspiroiviin maisemiin ja energisoiviin harjoituksiin.

Kehonhuolto - työkyvyn vartija

 • Niska, hartiat, kyynärvarsi, ala- ja yläselkä

 • Ohjelmien kesto 7-10 minuuttia

 • Ohjaajina alan ammattilaiset

 • Taustamaisemina kauniita luonto- ja eläinkuvia

Mielenhuolto

 • Rentoutuminen ja inspiroituminen

 • Ohjelmien kesto

Oman lisänsä tuovat kaunis valaistus ja äänimaailma, joiden avulla luomme tilaan rentouttavan tunnelman.

Olipa yrityksenne tavoite paluu toimistolle, stressinhallinta, fyysinen hyvinvointi, työnantajabrändin tai tiimityön vahvistaminen, tilamme on suunniteltu vastaamaan tarpeitanne.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme tuoda elämyksellisen liikuntatilan yrityksenne arkeen. Yhdessä hyvinvoinnin huipulle!

Visuaalinen ympäristö kannustaa kehon- ja mielenhuoltoon

Vain noin kolmannes suomalaisista liikkuu aktiivisesti ja täten samalla huoltaa kehoaan ja mieltään. StarJumpin audiovisuaalinen ympäristö Kuntokuutiossa tuo uutta mielihyvää, joka kannustaa jatkuvaan kehonhuoltoon työpaikalla ja tekee samalla paluun toimistolle mielekkäämmäksi. 

Palvelun käyttöönotto ja operointi on helppoa ja nopeaa

Yrityksenne tarvitsee osoittaa sopiva paikka, esimerkiksi avokonttorista tai aulatiloista. Me järjestämme loput avaimet käteen -periaatteella. 

StarJumpin tuntien aloittaminen on yhtä helppoa kuin videoiden katsominen kännykällä. Tämä kaikki kätevästi yhdellä kuukausimaksulla.

Uuden ajan upeat työpajat, tuote- ja palveluesittelyt helposti

StarJumpin tilat muokkautuvat kätevästi immersiivisiksi työpaja-, tuote- ja palveluesittelypaikoiksi. Myös henkilökunnalle tai muille sidosryhmille suunnatut koulutukset, juhlat ja muut tapahtumat saavat näissä tiloissa uuden ajan elämyksellisyyden.

Ihastuminen StarJumpiin käy nopeasti

KEHONKUVA JA SUORITUS

Turvallinen ympäristö

"Ihanan himmeä valaistus"

"Täällä ei ole peilejä, nyt voin vain nauttia!"

IRTAUTUMINEN ARJESTA

Upea show

"Vähänkö makeet ja isot näytöt, ihan kuin jollain stadionkeikalla!"

"Siistit efektit tekee tästä vielä upeampaa!"

KUNTOILUN PITKÄJÄNTEISYYS

Onnistumisen iloa

"Graafiset lisäopasteet seinillä todellakin auttaa"

"Jokaisen eteen lattialle heijastettava ohjaaja on kyllä hyödyllinen"

Ota yhteyttä

Nosta työyhteisösi hyvinvointi uudelle tasolle Kuntokuution avulla

bottom of page